Strand Ouddorp

Gelegen aan het strand in Ouddorp vindt u Strandpaviljoen C-Side. Al 20 jaar is onze beachclub gevestigd in de mooie Zuid-Hollandse badplaats Ouddorp, gelegen aan het brede Noordzeestrand op het eiland Goeree-Overflakkee. Wij zijn het hele jaar geopend, dus bij ons bent u altijd welkom. Het strand is in 2018 uitgeroepen tot het schoonste en duurzaamste strand van Nederland. Komt u binnenkort gezellig langs voor een drankje of een heerlijke maaltijd bij onze beachclub aan het strand van Ouddorp?

Sluit een bezoek aan het strand in Ouddorp af bij Strandpaviljoen C-Side

Op Goeree-Overflakkee is de kust nooit ver weg, dat kan ook bijna niet anders met zo’n 110 kilometer aan kustlijn langs zee en zeearmen. Bij die lange, ongerepte zeekustlijn horen ook de kenmerkende prachtige brede stranden, zoals het populaire strand van Ouddorp. In de zomer trekken veel mensen naar Ouddorp beach om te genieten van een heerlijke stranddag. En hoe kunt u zo’n dagje strand nu beter afsluiten dan met een heerlijk hapje en drankje in een beachclub aan het strand in Ouddorp? Precies!

De omgeving van Ouddorp beach

De kust van Goeree-Overflakkee is ongerept. De enige “hoogbouw” die u er vindt, zijn de duinen die soms steil van het strand oprijzen als een buffer tegen de zee. De stranden verschillen per gebied, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn al jaren de schoonste van Nederland en ze hebben de meeste zonuren. Voor iedereen heeft de kust van Goeree-Overflakkee wat te bieden. In elk seizoen kunt u lekker uitwaaien langs de vloedlijn. Houdt u van de natuur, dan kunt u fantastisch wandelen langs en door de duinen, bijzondere planten en dieren vinden, vogels spotten en met een beetje geluk kunt u zeehonden en bruinvissen zien spelen in de branding.

Altijd wat te doen bij onze beachclub aan het strand in Ouddorp

Schelpen zoeken en een fraai zandkasteel bouwen horen natuurlijk bij het strand, daar doet iedereen aan mee. Bent u een liefhebber van extreme sporten, dan vindt u in Ouddorp speciale stranden waar u zich kunt uitleven in het kitesurfen, strandzeilen en stuntvliegeren. Bij onze strandtent aan Ouddorp beach kunt u terecht voor al deze activiteiten en nog veel meer! Wij heten u dan ook meer dan welkom in onze strandtent in Ouddorp en hopen dat u zich dit bezoek nog lang zult herinneren.