Beste strandtent Zuid Holland


Met een bezoek aan de beste strandtent van Zuid Holland maak je een heerlijke dag op het strand compleet. Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, trekken Nederlanders meteen naar het strand. Lekker genieten van een zomerse dag aan de kust, heerlijk uitwaaien aan zee of jezelf vermaken met één van de vele watersporten: aan het strand is altijd wel wat te doen.

Strandpaviljoen C-Side, misschien wel de beste strandtent in Zuid Holland

Bij Strandpaviljoen C-Side is het goed toeven. Zo kun je bij ons lekker in het zonnetje zitten onder het genot van een lekker hapje en drankje. Hiervoor kun je bij ons de hele dag door terecht. Wij zijn namelijk open vanaf 11 uur ’s ochtends tot aan 11 uur ’s avonds. En dat het hele jaar door! De dag goed te beginnen met een kop Fairtrade koffie in de ochtendzon, een lekkere lunch tijdens een warme stranddag of ’s avonds uit eten met het uitzicht op de ondergaande zon: het kan allemaal bij Strandpaviljoen C-side. Dat maakt onze strandtent tot één van de beste in Zuid Holland.

Breng ook een bezoek aan de beste strandtent van Zuid Holland

Is Strandpaviljoen C-Side de beste strandtent van Zuid Holland? Wij vinden van wel. Jij ook? Kom dan eens bij ons langs en ervaar zelf de geweldige sfeer, het mooie uitzicht en het lekkere eten van onze strandtent. Bij ons ben je van harte welkom. Om er zeker van te zijn dat er plaats vrij is, kun je het beste even reserveren door te bellen naar 0031(0)187 – 681984 of mailen naar info@c-side.nl.


Bekijk ook:

Personeelsuitje Ouddorp | Restaurant Ouddorp | Noordzeestrand Ouddorp | Beste strandtent Zuid Holland