Restaurant Ouddorp


Strandpaviljoen C-Side is een restaurant dat gelegen is aan het strand van Ouddorp. Bij ons kun je zowel ’s middags als ’s avonds terecht om te genieten van een smakelijke maaltijd. Ideaal als afsluiting van een warme zomerdag op het strand, maar ook bij een bezoek aan het gezellige Ouddorp. Vanuit ons strandpaviljoen heb je uitzicht op het prachtige strand, omringd door indrukwekkende duinen. Dit maakt een bezoek aan ons restaurant in Ouddorp tot een bijzondere ervaring.

Smullen voor iedereen in ons restaurant in Ouddorp

Ben jij op zoek naar goede restaurants in Ouddorp om lekker te gaan eten na een dagje strand? Of ben je van plan om een bezoek te brengen aan het bijzondere stadscentrum van Ouddorp en wil je hierbij genieten van een heerlijke maaltijd in één van de beste restaurants uit de omgeving van Ouddorp? Dan vind je bij Strandpaviljoen C-Side gegarandeerd wat je zoekt. Bij ons kun je genieten van smakelijke vlees- en visgerechten, maaltijdsalades en diverse vegetarische gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van verse Zeeuwse mosselen, een Surf & Turf gerecht of een Mega Beach Burger? Met een uitgebreide menukaart biedt ons restaurant in Ouddorp voor ieder wat wils! En weet je wat het mooiste is? Je kunt het hele jaar door genieten van onze smakelijke gerechten. Wij zijn namelijk niet alleen in het voorjaar en de zomer, maar ook in het najaar en de winter geopend.

Dit maakt C-Side tot één van de beste restaurants in Ouddorp

Bij Strandpaviljoen C-Side vind je alles wat je maar kunt wensen. En dat is veel meer dan alleen een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Zo heeft ons restaurant ook een perfecte ligging: midden in het centrum van Ouddorp en ook nog eens aan het strand. Gezellig met vrienden of familie genieten van een heerlijk diner, met op de achtergrond de zon die langzaam achter de zee verdwijnt. Dat maakt Strandpaviljoen C-side zo bijzonder vergeleken met andere restaurants in Ouddorp.

Breng een bezoek aan ons strandpaviljoen

Ben jij benieuwd geworden naar Strandpaviljoen C-Side? Kom dan eens langs en ontdek zelf onze gezellige sfeer en smakelijke maaltijden. Je vindt ons restaurant direct aan het strand van Ouddorp. Voor reserveringen of meer informatie over ons restaurant kun je altijd even contact met ons opnemen door te mailen naar info@c-side.nl of bellen naar 0031(0)187 – 681984. Wij heten je graag welkom in ons strandpaviljoen.

Bekijk ook:

Activiteiten Ouddorp en omgeving | Noordzeestrand Ouddorp | Beste strandtent Zuid Holland | Restaurant Ouddorp